رئیس جهاددانشگاهی فارس اعلام کرد: بهرهبرداری از فاز نخست مرکز رشد فناوری سلامت جهاددانشگاهی تا پایان امسال
رئیس جهاددانشگاهی فارس به راهاندازی مرکز رشد فناوری سلامت این مجموعه در شهر جدید صدرا اشاره و ابراز امیدواری کرد که در سال جاری با تامین بودجه لازم و رفع مشکل زمین پیشبینی شده، شاهد بهرهبرداری از فاز نخست این مرکز باشیم.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، دکتر مظاهر بابایی صبح پنجشنبه دوم خرداد در آیین انعقاد تفاهمنامه همکاری با جهاددانشگاهی که با حضور طیبی ریاست این نهاد در محل استانداری فارس برگزار شد، به بررسیهای انجام شده طی یکسال گذشته توسط مجموعه جهاددانشگاهی فارس در خصوص شناخت ظرفیتها و نیازهای استان اشاره و بیان کرد: در طول سال 97 تلاش کردیم براساس پتانسیل موجود در جهاددانشگاهی فارس، ظرفیتهای استان احصا شود.
وی به رویکرد استاندار فارس مبنی بر توسعه و اشتغال هم اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت بالقوه فارس در حوزه سلامت، برابر با برنامهریزیهای انجام شده در سال 1400 پژوهشکده بین رشتهای سلامت و خانواده در استان راهاندازی خواهد شد.
رئیس جهاددانشگاهی فارس در بخشی از سخنانش به رویکرد این مجموعه در رونق اقتصادی و تولید ارزش افزوده به جهت جلوگیری از خام فروشی اشاره و عنوان کرد: عصارهگیری و اسانس گیری از گلهای محمدی در دو شهرستان میمند و داراب با بررسیهای انجام شده در پژوهشکده گیاهان دارویی در دستور کار قرار گرفته است.
بابایی یادآور شد: میمند و داراب استان فارس به تنهایی 70 درصد تولید گل محمدی کشور را به خود اختصاص دادهاند.
وی با بیان اینکه در حوزه عصارهگیری و اسانس گیری از گل محمدی یک ظرفیت علمی در کشور وجود دارد که جهاددانشگاهی هم از این توانایی مستثنی نیست، گفت:ظرفیت نهایی عصاره گیری گل محمدی در دو فاز توسط جهاددانشگاهی فارس طراحی شده که راهاندازی خط تولید آن مستلزم سرمایه و هزینه است.
رئیس جهاددانشگاهی فارس اضافه کرد: ظرفیتهایی بدون استفاده در استان وجود دارد که با افزایش همکاریهای سازمانی، میتوان از این ظرفیتها با حداقل سرمایهگذاری، شاهد حداکثری سودآوری بود.
بابایی خاطرنشان کرد که آمادگی دارد که تمام توان این مجموعه را در راستای تحقق اهداف نظام، دولت و مدیریت ارشد استان فارس به کار گیرد.