برپایی آزمون استخدامی جذب نیروی حفاظت فیزیکی (نگهبانی) شرکت کار و تامین توسط جهاددانشگاهی فارس

۱۹ مهر ۱۴۰۳ | ۰۰:۱۷ کد : ۷۶۴۱۹ عمومی آموزشی تاپ خبر
به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی فارس، آزمون حضوری جذب نیروی حفاظت فیزیکی (نگهبانی) شرکت کار و تامین در شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، آزمون حضوری جذب نیروی حفاظت فیزیکی (نگهبانی) شرکت کار و تامین، 19 مهرماه به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی فارس در شیراز برگزار شد.

این آزمون در یک حوزه امتحانی واقع در ساختمان شماره 3 دانشکده علوم‌ برگزار شد که در آن 362 نفر داوطلب مشارکت داشتند.

نتیجه آزمون استخدامی جذب نیروی حفاظت فیزیکی (نگهبانی) شرکت کار و تامین، از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس hrtc.ir  اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: آزمون جهاددانشگاهی برگزار حفاظت تامین شرکت