برپایی آزمون انتخاب کارشناس رسمی استاندارد (اشخاص حقیقی) توسط جهاددانشگاهی فارس

۱۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۷ کد : ۷۵۲۰۸ آموزشی تاپ خبر
به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی فارس، آزمون حضوری انتخاب کارشناس رسمی استاندارد (اشخاص حقیقی) سازمان ملی استاندارد ایران در شیراز برگزار شد.
برپایی آزمون انتخاب کارشناس رسمی استاندارد (اشخاص حقیقی) توسط جهاددانشگاهی فارس

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، همزمان با مراکز استان‌های تهران، اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی، آزمون حضوری انتخاب کارشناس رسمی استاندارد (اشخاص حقیقی) سازمان ملی استاندارد ایران امروز، 16 شهریورماه به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی فارس در شیراز برگزار شد.

این آزمون در یک حوزه امتحانی واقع در دانشکده مهندسی 1 دانشگاه شیراز برگزار شد که در آن 199 نفر داوطلب مشارکت داشتند. از این تعداد 99  نفر زن و 100 نفر مرد بودند.

نتیجه آزمون استخدامی سازمان ملی استاندارد ایران سه هفته بعد از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس hrtc.ir اعلام خواهد شد.