کارگاه آموزشی «چگونه دانش‌بنیان شویم» توسط جهاددانشگاهی فارس برگزار می‌شود

۱۶ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۸ کد : ۷۳۲۵۲ پژوهش و فناوری
پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی فارس، کارگاه آموزشی «چگونه دانش‌بنیان شویم» را برگزار می‌کند.
کارگاه آموزشی «چگونه دانش‌بنیان شویم» توسط جهاددانشگاهی فارس برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، به‌همت پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی فارس و با همکاری کارگزار ترویج معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، کارگاه آموزشی «چگونه دانش‌بنیان شویم» برگزار خواهد شد.

در این کارگاه آموزشی مباحثی از جمله مفاهیم و تعاریف اولیه، ساختار معاونت علمی و سایر بازیگران اکوسیستم، مدل قبلی غربالگری، معیارهای ارزیابی در مدل جدید و مزیت‌های آن، فرایند ارزیابی، سامانه ارسال درخواست و مدارک مورد نیاز و حمایت‌های مختلف از جمله معافیت‌های مالیاتی، اعتبار مالیاتی، معافیت بیمه‌ای، تسهیلات سربازی و حمایت‌های صندوق مطرح خواهد شد.

این دوره آموزشی در روز دوشنبه، ۱۸ تیرماه از ساعت ۹ تا ۱۲ در ساختمان پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی فارس به نشانی شیراز، خیابان کریمخان زند، خیابان شهید فقیهی (ابتدای صورتگر) برگزار می‌شود.

متقاضیان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 09170530531 و 09170540541 تماس حاصل کنند.