معرفی توانمندی‌های جهاددانشگاهی فارس در عرصه خانواده در نمایشگاه مادر و کودک شیراز

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۷:۴۳ کد : ۷۲۸۰۹ پژوهش و فناوری
جهاددانشگاهی فارس در هشتمین نمایشگاه مادر، نوزاد و کودک که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس برپا شده است، حضور دارد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، هشتمین نمایشگاه مادر، نوزاد و کودک طی روزهای 31 خردادماه تا 3 تیرماه 1403 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس در شیراز برپا شده است.

جهاددانشگاهی فارس هم در بخش مشاوره خانواده و کودک و نوجوان و هم در بخش بانک خون بند ناف رویان در این نمایشگاه حضور دارد تا توانمندی‌ها و دستاوردهای خود را در این دو حوزه به عموم بازدیدکنندگان معرفی کند.

هدف از شرکت بانک خون بند ناف رویان در این نمایشگاه معرفی دستاوردهای سلول درمانی و همچنین اهمیت خون بند ناف در درمان بیماری ها برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه بوده است که با استقبال بسیار خوب ایشان مواجه شد.

همچنین فعالیت‌های جنبی در غرفه 73 بانک خون بند ناف از قبیل پایش فشار خون مادران باردار و همچنین مشاوره آن‌ها توسط پرسنل بانک خون بند ناف نمایندگی فارس ـ شیراز انجام گرفت.