آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار شد

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۸ کد : ۷۰۸۸۰ آموزشی تاپ خبر
همزمان با سراسر کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش به همت جهاددانشگاهی فارس در ۱۱ نقطه این استان برگزار شد.
آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، امیرحسین استقلال، رئیس جهاددانشگاهی فارس امروز، 14 اردیبهشت‌ماه در حاشیه این آزمون گفت: آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش توسط  جهاددانشگاهی در 11 نقطه استان فارس برگزار شد.

وی تصریح کرد: این آزمون در ۴ رشته شغلی مربی تربیت بدنی و سلامت، امور تربیتی و مشاوره، امور تربیتی و سبک زندگی و مشاور برگزار شده است.

استقلال اظهار کرد: آزمون مذکور در 11 نقطه استان فارس شامل شهرستان‌های شیراز، اقلید، جهرم، داراب، فسا، فیروزآباد، لار، لامرد، مرودشت، ممسنی و کازرون برگزار شد.

رئیس جهاددانشگاهی فارس در خصوص تعداد شرکت‌کنندگان آزمون نیز گفت: در استان فارس 26 هزار و 738 نفر در این آزمون ثبت‌نام کردند که از این تعداد 5 هزار و 343 نفر آقا و 21 هزار و 396 نفر خانم بودند.

وی درباره نتایج آزمون نیز اظهار کرد: نتایج آزمون توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی طی روزهای آتی اطلاع‌رسانی خواهد شد.