حضور جهادگران جهاددانشگاهی فارس در راهپیمایی روز جهانی قدس

۱۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۳ کد : ۷۰۰۰۱ عمومی تاپ خبر
حضور جهادگران جهاددانشگاهی فارس در راهپیمایی روز جهانی قدس

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، همزمان با سراسر کشور، راهپیمایی روز جهانی قدس با حضور حداکثری مردم استان فارس برگزار شد که در آن جهادگران جهاددانشگاهی این استان حضور یافتند.

این راهپیمایی امروز، ۱۷ فروردین از ساعت ۹:۳۰ صبح از میدان امام حسین(ع) آغاز شده و به سمت حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) ادامه یافت که در آن حضور گسترده اقشار مختلف مردم اعم از دانش‌آموزان و دانشجویان، فرهنگیان و معلمان، کارگران و کارمندان، یادگاران دوران دفاع مقدس، مسئولان، علما و... مشاهده می‌شود.

راهپیمایی روز جهانی قدس امسال بسیار پررنگ و باشکوه در شیراز برگزار شد و حضور قشرهای تخصصی با لباس فرم‌های خود در حمایت از آرمان فلسطین یکی از جذابیت‌های این برنامه بود.