اعضای شورای مرکز نوآوری وشکوفایی فارس مشخص شدند

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۸ کد : ۶۵۲۰ عمومی تاپ خبر
طی احکامی جداگانه‌ای از سوی معاون آموزشی جهاددانشگاهی کشور اعضای شورای مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی فارس مشخص شدند .
اعضای شورای مرکز نوآوری وشکوفایی فارس مشخص شدند

طی احکامی جداگانه‌ای از سوی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی کشور اعضای شورای مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی فارس مشخص شدند .

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، براساس احکامی که به امضا دکتر بیجندی، معاون آموزشی و سرپرست سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان(ستفا) جهاد دانشگاهی کشور رسیده است، دکتر مظاهر بابایی به عنوان رئیس شورای مرکز نوآوری و شکوفایی(منش) مشخص و منصوب شد.

همچنین مدیرکل ورزش و جوانان، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیر پردیس شرکت‌های دانش بنیان استان فارس و مدیر ستفای فارس به عنوان اعضای این شورا منصوب شدند .

در این شورا معاونان پژوهشی، فرهنگی و آموزشی جهاد دانشگاهی فارس و همچنین رئیس مرکز علمی کاربردی فارس و یک نماینده از استانداری فارس عضویت دارند .