قرائت زیارت عاشورا جهادگران فارس در جوار قبور شهدای گمنام

۲۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۴ کد : ۶۲۳۱۱ عمومی تاپ خبر
همزمان با دهه آخر صفر و در آستانه فرا رسیدن سالروز رحلت پیامبر مکرم اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، مراسم قرائت زیارت عاشورا جهادگران جهاددانشگاهی فارس در جوار قبور شهدای گمنام برگزار شد.
قرائت زیارت عاشورا جهادگران فارس در جوار قبور شهدای گمنام

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، همزمان با دهه آخر صفر و در آستانه فرا رسیدن سالروز رحلت پیامبر مکرم اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، مراسم قرائت زیارت عاشورا جهادگران جهاددانشگاهی فارس در جوار قبور شهدای گمنام دوران دفاع مقدس برگزار شد.

این مراسم از ساعت 8 صبح امروز، 22 شهریورماه در جوار قبور مطهر شهدای گمنام دانشکده علوم قرآنی شیراز واقع در بلوار شهید مطهری برگزار شد.

در این مراسم جهادگران جهاددانشگاهی فارس ضمن زیارت قبور شهدا و قرائت زیارت عاشورا، با آرمان‌های شهدا و امام(ره) تجدید میثاق کردند.