رویکرد جهاددانشگاهی در حوزه اشتغال بر اساس بازار کار تنظیم شده است
جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان / ۴۱
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، صدیقه البرزی، عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی فارس امروز، 4 مردادماه ضمن گرامیداشت فرا رسیدن چهل و سومین سالروز تأسیس این نهاد گفت: همانگونه که در اساسنامه جهاد دانشگاهی آمده این نهاد، پلی میان دانشگاه و جامعه است تا ارتباط میان عرصه علمی و دانشگاهی را با صنعت و کسب و کار در جامعه، تسهیل و تقویت کند.
وی افزود: این پیوند، به قدری ضرورت دارد که یکی از شناختهشدهترین راههای تحقق توسعه اقتصادی و اجتماعی است، بهگونهای که توسعه جوامع به شدت به کیفیت و چگونگی این ارتباط، وابسته است. از همینرو بینش و رویکرد علمی یکی از ویژگیهای محوری و مهم جهاد دانشگاهی به شمار میآید.
البرزی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی در جهت نیل به چشمانداز خود مسئولیتهای کلانی در حوزههای فرهنگی، پژوهشی و آموزشی برای خود بنا نهاده و بر همین مبناست که گسترش تحقیقات و شکوفایی استعدادها، انجام تحقیقات کاربردی و توسعهای، ارائه خدمات علمی- فنی، حمایت از دانشجویان و پژوهشگران، فعالیتهای فرهنگی، ارائه آموزشهای رسمی علمی - کاربردی و دورههای کوتاه مدت را در دستور کار خود قرار داده است.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی فارس ادامه داد: عرصه پزشکی و درمان، علوم انسانی و کشاورزی، سه رکن مهم و کلیدی در جهاد دانشگاهی بوده و تاکنون دستاوردهای قابل تقدیری در این زمینهها به همراه داشته است.
وی بیان کرد: با توجه به اهمیت اشتغال و رفع بیکاری در جامعه، این نهاد علمی در تولید دانشبنیان بر اساس توان ملی و آموزشهای تخصصی در بسترسازی و توسعه اشتغال جوانان، نقش ارزندهای ایفا کرده است.
البرزی گفت: رویکرد این نهاد در حوزه اشتغال براساس بازار کار تنظیم شده و مهارت، آموزش صحیح و کاربردی را مدنظر قرار میدهد، لذا ورود و نقشآفرینی جهاد دانشگاهی به عرصه اشتغال کمک شایان و مضاعفی به کاهش معضل بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار خواهد داشت.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی فارس بیان کرد: همچنین جهاد دانشگاهی با بهرهمندی از استعداد جوانان نخبه در بدنه علمی و پژوهشی در تولید علم نیز دارای اعتبار شایان توجهی است.
وی در پایان تأکید کرد: ظرفیت جهاددانشگاهی، یک سرمایه ملی است که توانسته با اتکا به مبانی خود، بسط خلاقیت و حمایت از ایدههای بهروز و علمی در جهت پیشبرد هرچه بهتر اهداف خود و در تبدیل علم به ثروت، گامهای مؤثری بردارد.
نظر شما :