دوره جامع آموزش رباتیک در جهاددانشگاهی فارس برگزار می‌شود

۰۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۳ کد : ۵۸۶۴۲ عمومی پژوهش و فناوری
دوره جامع آموزش رباتیک در جهاددانشگاهی فارس برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، دوره جامع آموزش رباتیک به‌همت پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی فارس در شیراز برگزار می‌شود.

این دوره ویژه تمام رده‌های سنی از مبتدی تا پیشرفته با شعار حرکتی به سوی آینده با پرورش خلاقیت و نوآوری همراه با ارائه بسته آموزشی و اعطای گواهینامه پایان‌دوره اجرا خواهد شد.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در این دوره‌ها و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به صورت حضوری به پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی فارس واقع در بلوار کریم خان زند، نبش خیابان شهید فقیهی مراجعه کنند.

همچنین علاقه‌مندان برای ثبت‌نام می‌توانند به صورت مجازی نیز به وبگاه Jdrouyesh.ir مراجعه کرده و یا با شماره 32331935 تماس حاصل کنند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی فارس دوره آموزش جامع رباتیک