برگزاری جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در جهاد دانشگاهی استان فارس

۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۲ کد : ۵۳۴۹ عمومی تاپ خبر
به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه پرفروغ فجر مراسم جشنی با حضور میهمانان و جهادگران جهاد دانشگاهی فارس در سالن آمفی‌تأتر مجتمع این نهاد برگزار شد.
برگزاری جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در جهاد دانشگاهی استان فارس

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، این مراسم با سخنرانی سرهنگ قاسم علیپور معاون اجرایی سپاه فجر فارس آغاز و شامل قسمت‌های مختلف فرهنگی هنری بود که با حضور میهمانان و همکاران جهادگر در سالن آمفی‌تأتر مجتمع جهاد دانشگاهی برگزار گردید.

معاون اجرایی سپاه فجر فارس با یادآوری توطئه‌های دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون گفت: در طی ۴۰ سال عمر انقلاب اسلامی، جنگ ترکیبی در ۸ بخش مختلف با دشمنان داشتیم.

علیپور اضافه کرد: بسیاری از تئوریسن‌های دنیا معتقدند که انقلاب‌ها معمولاً چهل سالگی را نخواهند دید و دشمنان تلاش بسیاری کردند تا این انقلاب به ۴۰ سالگی نرسد.
معاون اجرایی سپاه فجر فارس ادامه داد: دشمنان در تلاش هستند که به دنیا ثابت کنند، جمهوری اسلامی در انزوا به سر می‌برد اما در این عرصه خودشان اقرار کرده‌اند که شکست خورده‌اند زیرا ما نه تنها در صحنه بین‌المللی منزوی نیستیم بلکه در هر صحنه‌ای که تقابلی میان جمهوری اسلامی با سایر کشورها ایجاد شده است، ما پیروز بودیم.

در ادامه بابایی رئیس جهاد دانشگاهی فارس نیز در سخنانی گفت: ملت ایران، نجیب، صبور و وفادار هستند، این مردم تکلیف خود را در مقابل انقلاب، نظام اسلامی و ولایت، خوب می‌داند و به آن عمل می‌کند.

وی با اشاره به تلاش‌های دشمنان خارجی برای تحت الشعاع قراردادن چهل سالگی انقلاب ایران، گفت: این انقلاب و نظام اسلامی به مردم تعلق دارد، بنابراین مردم تا حد امکان از آن دفاع کرده و پای آن خواهند ایستاد.

رئیس جهاد دانشگاهی فارس در خاتمه ضمن تشکر از همه همکاران جهادگر افزود: با تلاش‌ها و ممارست همه جهادگران می‌شود به اهداف متعالی در همه زمینه‌ها دست پیدا کرد.

شایان ذکر است اجرای موسیقی زنده، تک‌نوازی و تقدیر از برگزیدگان مسابقات فوتسال، والیبال، تیراندازی و ... به مناسبت دهه مبارک فجر از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.