توسط انتشارات جهاد دانشگاهی فارس صورت پذیرفت:

چاپ کتاب «معماری سرمایش طبیعی»

۲۸ تیر ۱۴۰۱ | ۱۸:۳۲ کد : ۴۶۳۴۱ فرهنگی تاپ خبر
کتاب «معماری سرمایش طبیعی» نوشته برایان فورد، رزا شیانو و ژوان وللهو با ترجمه جاوید قنبری و مریم زارع توسط انتشارات جهاد دانشگاهی فارس منتشر شد.
چاپ کتاب «معماری سرمایش طبیعی»

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، نویسندگان در نگارش این کتاب به اهمیت بحث سرمایش غیر فعال در موضوع امکانات غیر فعال ساختمان پرداخته‌اند که این موضوع یکی از قدیمی‌ترین ابزارها برای ایجاد آسایش در ساختمان‌های مناطق گرم است.

نویسندگان کتاب یاد شده هم به عنوان محقق و هم به عنوان مجری، سابقه درخشانی در این زمینه دارند. در این کتاب آن‌ها یک مجموعه منحصر به فرد و جامع از تاریخ، علم معماری و فعالیت‌های معاصر گردآوری کرده‌اند که به عنوان یک مرجع اصلی برای آینده باشد.

این کتاب همچنین یک روش جامع و سیستماتیک برای طراحی را میان دو موضوع طراحی سرمایش طبیعی و طراحی محیطی و آسایش انسان ارائه می کند.

بنابر این گزارش کتاب معماری سرمایش طبیعی با شمارگان ۲۰۰ نسخه و به قیمت ۷۰ هزارتومان وارد بازار کتاب شده است.