همکاری مرکز آموزش‌های تخصصی جهاد دانشگاهی مرودشت با ادارات منطقه کامفیروز

۱۷ دی ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۳ کد : ۴۵۱۱ آموزشی
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، بشارتی مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی جهاد دانشگاهی شعبه مرودشت در جلسه‌ای مشترک با بخشداری کامفیروز جنوبی، اداراه آموزش و پرورش، کمیته امداد امام خمینی(ره)، اداره ورزش و جوانان، شهرداری و... گستره فعالیت‌ها و عملکرد این نهاد انقلابی را تشریح نمود.
همکاری مرکز آموزش‌های تخصصی جهاد دانشگاهی مرودشت با ادارات منطقه کامفیروز

بخشدار کامفیروز در این جلسه اظهار داشت: فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در شهرستان مرودشت بسیار پررنگ و قابل تقدیر بوده و ما نیز آمادگی هرگونه همکاری با این نهاد در زمینه توسعه فرهنگ جهادی و همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی را داریم.

عمادی ضمن ابراز امیدواری گفت: با حضور جهاد دانشگاهی می‌توان در زمینه پیشرفت جوانان منطقه، افق روشنتری را پیش بینی نمود.

وی افزود: با توجه به کمی نزول رحمت الهی در چند سال اخیر و معظل بیکاری در شهرستان، جهاد دانشگاهی می‌تواند در خصوص آموزش مشاغل خانگی به بانوان شهرستان گام مؤثری در جهت رفع این معظل بردارد.