دیدار روسای جهاددانشگاهی و دانشگاه فنی حرفه‌ای فارس

فراهم شدن بستر همکاری جهاددانشگاهی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس

۱۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۳ کد : ۴۴۷۹۲ آموزشی تاپ خبر
تعداد بازدید:۳۹۶
در راستای فراهم شدن بستر همکاری جهاد دانشگاهی فارس و دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس، روسای این دو مرکز دانشگاهی با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.
فراهم شدن بستر همکاری جهاددانشگاهی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، صبح امروز چهارشنبه 18 خردادماه، روسای جهاددانشگاهی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس در راستای فراهم شدن بستر توسعه همکاری‌ها در بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، دیدار و گفت و گو کردند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس در این دیدار، با اشاره به پیشینه ایجاد این مرکز آموزش‌عالی، تاکید کرد که مبنای بینانگذاری این مرکز دانشگاهی، فراگیر کردن آموزش‌های مهارتی و تامین نیروهای فنی متخصص بود.

محمد جامعی با بیان اینکه مبنای آموزش‌ها در این دانشگاه، ایجاد و افزایش مهارت فنی است، گفت: ۷۰ درصد دروس این دانشگاه تئوری و ۳۰ درصد عملی و کارگاهی است.

او با یادآوری اینکه بخشی از اساتید این دانشگاه را صاحبان صنایع و شرکتهای فنی و مهندسی تشکیل می‌دهند، گفت: متاسفانه طی سال‌های اخیر بسیاری از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه به جای ورود به بازار کار به دنبال تحصیلات تکمیلی هستند.

جامعی با اشاره به وجود ۱۴ دانشکده فنی و حرفه‌ای در سطح شهرستان‌های مختلف استان فارس، گفت: مجموع دانشجویان این دانشگاه در فارس حدود ۱۴ هزار نفر است که تقریبا نیمی از آنها در دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای شیراز مشغول به تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس از تشکیل یک کنسرسیوم برای راه اندازی کارخانه فناوری و ساخت در محل دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید باهنر شیراز خبر داد و گفت: این کارخانه در واقع حلقه واسط بین ایده‌پردازان و بازار است.

جامعی اضافه کرد: این کارخانه پس از تکمیل و راه‌اندازی قرار است که ضمن فراهم کردن بستر تبدیل ایده‌های نو به محصول تجاری، زمینه بازاریابی و تبلیغات را هم برای محصولات تولیدی، مهیا کند.

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس نیز در این دیدار، با اشاره به ماموریت‌های مختلف علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی این نهاد، خاطرنشان کرد: یکی از مبانی اصلی فعالیت جهاددانشگاهی، حوزه فرهنگی است.

مظاهر بابایی با اشاره به اتکای اندک جهاددانشگاهی به اعتبارات دولتی، خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی در سراسر کشور با استفاده از ظرفیت و توانمندی‌های بومی، زمینه خوداتکایی در بسیاری از زمینه‌ها اعم از مهندسی، پزشکی و ... را فراهم کرده است.

او با یادآوری اینکه جهاددانشگاهی در استان فارس همزمان با تاسیس این نهاد در کشور، پایه ریزی و فعال شد، گفت: امروز در حوزه‌های پژوهش، آموزش و فرهنگی، اقدامات شاخصی اجرایی شده است.

بابایی با اشاره به فعال بودن ۱۴ مرکز مهارت آموزی تحت اشراف جهاددانشگاهی در استان فارس، خاطرنشان کرد: دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی از قدیمی‌ترین مراکز علمی کاربردی محسوب می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی فارس، با اشاره به بعد فرهنگی فعالیت‌های جهاددانشگاهی در این استان، گفت: اکنون سه خبرگزاری ایسنا، ایکنا و سیناپرس و نشریه بازارکار، در فارس فعالیت اثرگذاری را در حوزه اطلاع رسانی، سامان داده‌اند.

بابایی خاطرنشان کرد: یکی از بخش‌های مهم در حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی، مرکز افکارسنجی ایسپا است که جایگاهی در خور را به واسطه نظرسنجی‌های با دقت بالا در کشور دارد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به جهاددانشگاهی، اولین پارک ملی تخصصی با عنوان پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی را در کشور راه اندازی کرد، گفت: یکی از ۵ شعبه‌ای که این پارک در برنامه توسعه خود، لحاظ کرده بود، سال ۹۹ در استان فارس راه اندازی شد و مورد استقبال قرار گرفت.

بابایی یادآور شد که اکنون مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی فارس، در ۲۳ رشته دانشجو دارد و به عنوان یکی از مراکز آموزش عالی شناخته شده، فعال است.

بنابراین گزارش، در این بازدید پیشنهاد انعقاد تفاهمنامه همکاری دوجانبه در حوزه‌های مختلف بین جهاددانشگاهی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای مطرح و با استقبال طرفین مواجه شد.

در پایان این دیدار، رئیس و معاون آموزشی و رئیس دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی فارس از فضای آموزشی و کارگاهی دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید باهنر شیراز، بازدید کرده و در جریان روند آموزش‌های این مرکز آموزش عالی قرار گرفتند.


( ۱ )