رییس جهاد دانشگاهی فارس عنوان کرد : بهرهوری بیشتر از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی
رییس جهاد دانشگاهی استان فارس با اشاره به اقدامات گستردهی این نهاد در ابعاد، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی، تاکید کرد که بهرهوری بیشتر از ظرفیتها و توجه به نوآوری را در دستور کار دارد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان فارس، دکتر مظاهر بابایی در دیدار مدیرکل آموزش و پرورش فارس، ضمن ارائهی گزارش مبسوطی از اقدامات جهاد دانشگاهی فارس در ابعاد مختلف، ظرفیتهای فرهنگی، پژوهشی و آموزشی این نهاد را یادآور شد.
وی گفت: تنها سال گذشته بیش از 20 هزار نفر در قالب آموزشهای کوتاه مدت، مهارتهای منتهی به اشتغال را در مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی فارس فرا گرفتهاند .
بابایی با تصریح این که جهاد دانشگاهی با هدف روزآمدی، رویکرد آموزشی خود را توجه به توسعه آموزشهای مجازی قرار داده است، گفت: با توجه به پتانسیلهای مطلوب آموزشی و مهارت افزایی، جهاد دانشگاهی آمادگی دارد با همکاری آموزش و پرورش، در مسیر تحقق اهداف نظام اسلامی گام بردارد.
او گفت: با توجه به رویکرد آموزش و احساس نیاز به بومیسازی و تدریس مطالب مرتب با فرهنگ و ساختار فرهنگی و اجتماعی کشور این نهاد با چاپ و انتشار کتاب زبان "ایت" گامی مهم در جهت اعتلای آموزش در حوزه زبانهای خارجی برداشته است که انشاءالله از ابتدای فصل جدید از این کتاب در تمامی دورههای آموزشی زبان انگلیسی استفاده خواهد شد.
بابایی همچنین به محول شدن وظیفه برگزاری آزمون استخدامی کشور به جهاد دانشگاهی اشاره و خاطرنشان کرد: همافزایی تمام سازمانها و نهادها خصوصا آموزش و پرورش در برگزاری موفق این آزمون، یک نیاز است.
او همچنین با اشاره به ظرفیتهای فرهنگی و اطلاعرسانی جهاد دانشگاهی، خصوصا به فعالیت 2 خبرگزاری ایسنا و ایکنا، در زیرمجموعه این نهاد دانشگاهی، اضافه کرد: قطعا در فضای کنونی که ایران اسلامی تحت تاثیر فضاسازیهای رسانههای معاند قرار دارد، استفاده از ظرفیت خبرگزاریهای توانمندی نظیر ایسنا و ایکنا یک ضرورت است.
بابایی، توجه به شفافیت، صحت اخبار، سرعت در اطلاعرسانی، دقت و امانتداری را از اصول مدنظر فعالان حوزه رسانهای در زیرمجموعه جهاد دانشگاهی دانست و با تاکید براینکه ایسنا همواره یکی از خبرگزاریهای برتر و موثق کشور بوده است، ایکنا را تنها خبرگزاری تخصصی قرآنی جهان اسلام برشمرد.
معاون آموزش جهاد دانشگاهی فارس نیز در این جلسه به تشریح عملکرد و فعالیتهای این نهاد در زمینه آموزشهای کوتاه مدت و بلند مدت پرداخت.
غلامپور یادآور شد که امروز حوزه آموزش جهاد دانشگاهی در بخش آموزشهای کوتاه مدت در زمینههای پزشکی، علوم انسانی، زبان خارجه، فنی و مهندسی و ... آموزشهای مهارت محور را با ارائه گواهینامه معتبر بینالمللی، فعالیت دارد.
رییس مرکز علمی کابردی جهاد دانشگاهی نیز در این جلسه به تشریح اقدامات و فعالیتهای علمی آموزشی این مرکز پرداخت.
زاهدی با اشاره به رویکرد جهاد دانشگاهی در ایجاد مرکز علمی کاربردی، تاکید کرد که بخش قابل توجهی از فارغ التحصیلان این مرکز، جذب بازار کار شده اند.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز در این جلسه گفت: جنس کار آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی، به واسطه فرهنگی بودن و سرکار داشتن با زبان و آموزش یکی است بنابراین زبان هم را بهتر میفهمیم.
علی عسگر نجفی آموزش و پرورش را بستری خوب برای فعالیتهای فرهنگی جهاد دانشگاهی دانست و با تاکید براینکه به فعالیتهای فوق برنامه اعتقاد دارم، گفت: اجرایی شدن سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش، وظایف این مجموعه را بسیار سنگین تر و تاثیرگذاری آن را عمیقتر کرده است.
او با بیان این که تمام صاحب نظران بر لزوم تحول در نظام آموزش و پرورش و بومی سازی آن تاکید داشته و دارند، گفت: آموزش و پرورش نظام اسلامی باید در اساس خود مبانی نظری اسلامی را مد نظر قرار دهد.
نجفی با اشاره به ابعاد مختلف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تاثیرات آن بر ارتقاء کیفی فعالیتهای آموزش و پرورشی، مهمترین فاکتورها در این سند را بحث مهارت های زندگی دانست.
وی تاکید کرد که فراهم شدن بستر حضور و همکاری نهادهایی نظیر جهاد دانشگاهی در آموزش و پرورش، خیال برنامه ریزان را برای ورود و آموزش مسائل فرهنگی از مجاری و مبادی معتبر، راحت می کند، گفت: با توجه به هجمههای جدید دشمن در مسایل فرهنگی و طمع سودجویان نسبت به آموزش و پرورش، که با شگردهای مختلفی دانشآموزان و خانوادههایشان را جذب میکنند، ما نگران انتقال فرهنگ مسموم به دانشآموزان هستیم.
نجفی، جهاد دانشگاهی را برندی خوشنام و مجموعهای کارآمد و باسابقهای درخشان توصیف و اضافه کرد: ایسنا از خبرگزاریهای معتبر کشور و جهان محسوب میشود که اخبارش موثق و قابل استناد است.
مدیرکل آموزش و پرورش با اشاره به توانمندی جهاد دانشگاهی در ارائه آموزشهای مهارتی خصوصا به فارغ التحصیلان دانشگاهی، بر استفاده از این ظرفیت در برگزاری آموزش برای دانشآموزان خصوصا در رشتههای فنی و حرفهای و همچنین برگزاری دورههای پودمانی برای شاغلان و فرهنگیان تاکید کرد.