برگزاری آزمون ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی توسط جهاد دانشگاهی

۲۵ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۱ کد : ۳۳۴۳۲ آموزشی تاپ خبر
همزمان با سراسر کشور، جمعه ۲۵ تیرماه آزمون ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا، توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی در فارس برگزار گردید.
برگزاری آزمون ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی توسط جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان فارس، سیامک کریمی سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی فارس گفت: صبح امروز جمعه، 25 تیرماه آزمون ورودی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در استان فارس با رعایت کامل قوانین و پروتکل‌های بهداشتی، توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی در مجتمع آموزشی این نهاد در شیراز برگزار شد.

کریمی اضافه کرد: در این آزمون 160 نفر متقاضی اعم از 157 نفر مرد و سه نفر زن، در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا به رقابت پرداختند.

سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی فارس در پایان خاطرنشان کرد: داوطلبان می‌توانند اسامی پذیرفته شدگان در این آزمون را در سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir در موعد مقرر مشاهده نمایند.