معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی فارس:

تبلور عینی الگوسازی ایران برای رسیدن به علم و پژوهش

۲۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۸ کد : ۲۵۸۱۲ پژوهش و فناوری تاپ خبر
تعداد بازدید:۵۰۶
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی فارس با اشاره به دستاوردهای این نهاد در جهت علم و پژوهش گفت: جهاد دانشگاهی تبلور عینی الگوسازی ایران برای رسیدن به نهاد علم و پژوهش بوده است.
تبلور عینی الگوسازی ایران برای رسیدن به علم و پژوهش

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان فارس، مریم سروش، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی فارس امروز، ۲۵ آذرماه در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت فرا رسیدن روز پژوهش گفت: جهاد دانشگاهی تبلور عینی الگوسازی ایران برای رسیدن به نهاد علم و پژوهش بوده است.

وی اضافه کرد: به جرأت می‌توان ادعا کرد که طی ۴ دهه گذشته، مهم‌ترین موفقیت‌های جهاد دانشگاهی مربوط به عرصه‌های تحقیقاتی و پژوهشی بوده است.

سروش با یادآوری اینکه علی‌رغم گستردگی زمینه فعالیت جهاددانشگاهی در ابعاد فرهنگی، آموزشی و ... تمرکز بر تولید و بهره‌برداری از دانش فنی همواره دغدغه اصلی مدیران این نهاد بوده است، فعالیت‌های علمی و پژوهشی را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های این نهاد برشمرد و گفت: بیشترین تمرکز جهاددانشگاهی در استان فارس بر پژوهش است.

وی با تأکید بر اینکه جهاد دانشگاهی نهادی پژوهشی است که علاوه بر تولید علم، به کاربرد آن اهمیت ویژه‌ای داده و حاصل کار را به‌صورت دانش فنی و محصولات و دستورالعمل‌های کاربردی در اختیار جامعه قرار می‌دهد، گفت: سال‌هاست که سیاست جهاد دانشگاهی دسترسی به فناوری‌های کاربردی و تولید ثروت از آن‌ها است.

سروش با بیان اینکه بسترسازی و ایجاد گروه‌های پژوهشی برای توسعه دانش بسیار پراهمیت است، گفت: به‌همین دلیل در حال حاضر ۲۹ پژوهشکده و ۳ پژوهشگاه علاوه بر ۱۴۵ گروه پژوهشی وابسته به جهاد دانشگاهی در کشور فعالیت دارد که برخی از آن‌ها در سطوح ملی و جهانی نام آورند.

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی فارس اضافه کرد: جهاد دانشگاهی فارس نیز از این قاعده مستثنی نیست و ارائه خدمات تخصصی و انجام پژوهش‌های کاربردی در طول حیات آن قابل توجه است.

وی اظهار کرد: خدمات تخصصی جهاد دانشگاهی استان فارس در حوزه‌های اجتماعی، روان‌شناختی و سلامت متمرکز شده که در برخی از آن‌ها در استان پیشگام بوده است.

سروش یادآوری کرد: در حال حاضر بیشتر سرمایه‌گذاری‌های مالی و انسانی جهاد دانشگاهی فارس در حوزه پژوهشی انجام شده و مدیران این نهاد تلاش می‌کنند با اهمیت دادن به نیروی انسانی متخصص و تلاش برای حمایت از پژوهش‌های کاربردی و خدمات تخصصی همسو با نیازهای استان پهناور فارس در جهت توسعه اقتصادی واجتماعی آن نقش‌آفرینی کنند.

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی فارس یادآور شد: امسال ۵ طرح کلان فناورانه از سوی این نهاد به مسئولان و نمایندگان استان پیشنهاد شده و امید است که این طرح‌ها در مسیری همدلانه و جهادی برای توسعه استان استفاده شود.