بابایی: وظیفه نهادهای برگرفته از انقلاب سنگین‌تر است/ امروز گیر کم‌کاری‌های خودمان هستیم تا تحریم‌ها

۲۲ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۵ کد : ۲۵۳۵ عمومی تاپ خبر
تعداد بازدید:۶۷۷
رئیس جهاد دانشگاهی فارس با تأکید بر لزوم گسترش روحیه جهادی گفت: امروز وظیفه نهادهای برگرفته از انقلاب نظیر جهاد دانشگاهی، سپاه پاسداران و نهادهای این چنینی نسبت به بقیه سنگین‌تر و خاص‌تر است.
بابایی:  وظیفه نهادهای برگرفته از انقلاب سنگین‌تر است/ امروز گیر کم‌کاری‌های خودمان هستیم تا تحریم‌ها


 

رئیس جهاد دانشگاهی فارس با تأکید بر لزوم گسترش روحیه جهادی گفت: امروز وظیفه نهادهای برگرفته از انقلاب نظیر جهاد دانشگاهی، سپاه پاسداران و نهادهای این چنینی نسبت به بقیه سنگین‌تر و خاص‌تر است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، مظاهر بابایی، رئیس جهاد دانشگاهی فارس امروز، ۲۲ مهرماه در جریان بازدید جواد قناعتی، رئیس کنگره سرداران و ۱۵ هزار شهید این استان از این مجموعه و خبرگزاری ایکنا گفت: در نهادها اگر روحیه جهادی نباشد مسلماً کارها به پیش نخواهد رفت.

وی با اشاره به قدردانی رئیس کنگره سرداران و ۱۵ هزار شهید فارس از روحیه جهادی جهادگران دانشگاهی فارس اظهار کرد: بارها با جهادگران صحبت کرده‌ایم که وظیفه شرعی ما علاوه بر انجام امورات اداری و سازمانی، ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی است که باید آن را به بهترین نحو انجام دهیم.
بابایی، داشتن روحیه جهادی و ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی را الگویی دانست که می‌تواند در جامعه تسری یابد و ابراز امیدواری کرد که این مهم در مجموعه جهاد دانشگاهی فارس اتفاق افتاده باشد.

رئیس جهاد دانشگاهی فارس اظهار کرد: مسئولیت نهادهای برگرفته از انقلاب نظیر جهاد دانشگاهی، سپاه پاسداران و نهادهای این چنینی نسبت به بقیه سنگین‌تر و خاص‌تر است لذا می‌طلبد که افراد شاغل در این نهادها حتماً روحیه و مدیریت جهادی را مدنظر قرار دهند.
بابایی با تأکید بر اینکه امروز نیاز به الگوبرداری از روحیه جهادی دوران دفاع مقدس داریم، گفت: وضعیت امروز نظام اسلامی حاصل تفکرات دیروز ماست و اگر هم در این میان ضعفی داریم جایی کم کاری کردیم که باید برطرف شود.
 
وی با تصریح اینکه همواره روحیه جهادی در جهاد دانشگاهی فارس وجود داشته و مدنظر قرار دارد، گفت: خوشبختانه قشرهای مختلف جامعه که به جهاد دانشگاهی مراجعه دارند از فعالیت‌های آن رضایت دارند.
بابایی با اشاره به فعالیت‌های آموزشی جهاد دانشگاهی نیز گفت: ما در بحث آموزش تنها به کیفیت توجه نداریم بلکه نحوه برخورد و دستیابی به اهداف مورد نظر نیز توجه داریم تا بتوانیم یک کار کاملاً جهادی و انقلابی را انجام دهیم.

بابایی همچنین گفت: در سیاستگذاری‌هایی که دیگران به ما ارائه می‌دهند باید این مسئله را مدنظر قرار دهیم که با اجرای سیاست‌های آموزشی ما در نهایت به چه اهدافی می‌رسیم و باید مراقبت کنیم تا مبادا فعالیت‌هایی که امروز انجام می‌دهیم منتهی به عملیاتی شدن برنامه‌ریزی‌های درازمدت دشمنان نشود و ناخواسته فرهنگی را ترویج دهیم که با فرهنگ اصیل ایرانی ـ اسلامی فاصله دارد. 
وی بیان کرد: ما باید این مسئله را مدنظر داشته باشیم که باید ضعف‌های چشم‌انداز نظام آموزشی خود را برطرف کنیم و برای اجرای این چشم‌انداز نیز از افراد متخصص و متعهد استفاده کنیم.

رییس جهاد دانشگاهی فارس در ادامه سخنان خود با اشاره به ظرفیت فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی گفت: حسنی که فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی دارد این است که مردم را آگاه می‌کند به اینکه باید به سمت مطالبه‌گری حرکت کنند البته این مطالبه‌گری‌‌ها هم باید به سمت صحیح حرکت کنند. 
وی ادامه داد:‌ در این راستا ما همایشی را در دستور کار خود قرار داده‌ایم تا در آن چالش‌هایی که رسانه‌های جدید و سنتی دارند بررسی شوند؛ گاهی اوقات روزنامه‌ها، سایت‌های خبری و یا صدا و سیما ممکن است گستره مخاطب زیادی نداشته باشند اما شبکه‌های اجتماعی این کار را انجام می‌دهند لذا ما چالش‌ها را در این همایش مشخص می‌کنیم تا رسانه‌ها به این سمت حرکت کنند که صحت و سقم اتفاقاتی که در فضای مجازی رخ می‌دهد را بررسی کرده و به شایعات پاسخ دهند.
بابایی با بیان اینکه احساس نیاز کردن در میان مدیران و جامعه بسیار خوب است که باید ترویج یابد، گفت: هر زمان در نظام رشدی رخ داده در کنارش هم تهدیدهایی وجود دارد به عنوان مثال ما در حوزه نظامی خیلی رشد کردیم اما چرا در ابعاد دیگر این رشد کمتر بوده است و اگر این الگو را بررسی و دنبال کنیم می‌توانیم رشد کنیم.

وی با تصریح اینکه امروز گیر کم‌کاری‌های خودمان هستیم تا تحریم‌ها، گفت: اگر مرحله به مرحله برنامه‌ریزی کرده‌ بودیم اکنون شرایط کشور این‌گونه نبود. 
رئیس جهاد دانشگاهی فارس همچنین بر ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری در جامعه تأکید کرد و گفت:‌ اگر این مسئله تحقق یابد قطعاً شاهد پیشرفت خواهیم بود در صورتی که متأسفانه ما عادت کرده‌ایم تا مشکلی تبدیل به بحران نشود، آن را حل نکنیم. 

 

 


( ۱ )