فرماندار شیراز تاکید کرد:
لزوم توجه بیشتر اصحاب رسانه به نیازهای فعلی جامعه
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، محمدرضا امیری در بازدید از جهاددانشگاهی استان فارس و دیدار با رئیس و خبرنگاران خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، ضمن تبریک چهلمین سالروز تاسیس جهاددانشگاهی و روز خبرنگار، بیان کرد: جهاددانشگاهی در راستای انقلاب فرهنگی ایجاد شده و طی چهار دهه گذشته اقدامات ارزشمندی در کارنامه خود ثبت کرده است.
او ادامه داد: جهاددانشگاهی در برگزاری دورههای کوتاه مدت متناسب با نیاز جامعه، عملکرد بسیار موفقی داشته و از این رو نهادی ارزشمند و تاثیرگذار است.
فرماندار شیراز خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی نیز جهاددانشگاهی در حوزه کارآفرینی و اشتغال بسترساز، حامی و حمایت کننده جامعه در این موضوع با تمرکز بر مباحث آموزشی و پژوهشی است.
امیری عملکرد خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) را مطلوب و تاثیرگذار ارزیابی و بیان کرد: از آنجا که حوزه دانشگاه و دانشجو موتور محرک جامعه است و این خبرگزاری نیز همه ابعاد فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، علمی و آموزشی را در بر میگیرد، لذا این مهم موجب شده تا مردم اقبال بیشتری به این رسانه داشته باشند.
او با بیان این نکته که ورود ایسنا به عرصه خبر و اطلاعرسانی، حرفهای و شاخص بود و عملکرد این رسانه مورد اقبال جامعه قرار گرفت و این اقبال کماکان ادامه دارد، خاطرنشان کرد: ایسنا یکی از خبرگزاریهای تاثیرگذار و مورد وثوق جامعه محسوب میشود که عملکرد قابل دفاعی داشته و اکنون دارای جایگاه بالایی در حوزه فعالیت رسانهای و مورد اعتماد اغلب مردم است.
امیری با بیان اینکه مفهوم رسانه امروز با توجه به وضعیتی که بر جامعه بشری حاکم شده، فراتر از حوزه اطلاع رسانی است، افزود: روز خبرنگار بیانگر ایثارگری کسانی است که گاهی جان خود را به خطر انداخته و به درجه شهادت هم نائل شدهاند.
او ادامه داد: روز خبرنگار بهانهای است برای قدردانی از تلاش گران این عرصه و همچنین بهانهایست تا همه اقشار به این موضوع توجه کنند که حوزه رسانه بسیار حساس و کار پر زحمتی است.
رئیس جهاددانشگاهی فارس با تبریک اعیاد دهه ولایت و روز خبرنگار بیان کرد: خبرنگاران از اقشار آسیب پذیر جامعه با توجه به نوع درآمد و هزینههایی که دارند، محسوب میشوند.
مظاهر بابایی گفت: به سهم خود تلاش کردهایم بخشی از مطالبات خبرنگاران خبرگزاریهای دانشجویان ایران و ایکنا در استان را اجابت کنیم.
او با بیان اینکه جهاددانشگاهی نهادی است که از محل درآمدهای اختصاصی اداره میشود و بخش اندکی از بودجههای مورد نیاز را از دولت دریافت میکند، افزود: طی سالهای اخیر شاهد عملکرد قابل دفاع و تاثیرگذار این نهاد در حوزههای فرهنگی، آموزشی و پژوهشی بودهایم.
رئیس جهاددانشگاهی فارس با تاکید بر اینکه اولویت را به فرهنگسازی انقلابی در جامعه و پیشبرد این مهم در مقاطع حساس قرار دادهایم، گفت: یکی از ماموریتهای ویژه این نهاد تمرکز بر موضوع فناوری است و از ابتدا و از زمان جنگ و حتی در تحریم با استفاده از نیروهای متخصص و متعهد توان بومی خود را به کار گرفته که وجود موسسه رویان گویای این مدعاست.
بابایی با بیان اینکه جهاد فارس مستثنی از این موارد نبوده و در حوزه علوم انسانی و سلامت هم وارد شده است، گفت: به همت گروههای پژوهشی، مراکز خدمات تخصصی ایجاد شد که وظیفه خدمت رسانی به جامعه دارند.
او خاطرنشان کرد: رویکرد مدیریت جهاددانشگاهی فارس در دو سال اخیر به سمت ایجاد مراکز نوآوری متمایل بوده و در این راستا مراکز نوآوری و شتابدهی را ایجاد کردهایم؛ مراکزی که از محل درآمدهای داخلی جهاددانشگاهی اداره میشود و هزینهای بابت آموزش و در اختیار گذاشتن فضای فیزیکی از صاحبان ایده گرفته نمیشود.
رئیس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، ادامه داد: امروز بیش از ۱۳ مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی در استان در حوزه کوتاه مدت فعال است که به بالغ بر ۲۵ هزار نفر در سال دورههای ۱۰ تا ۲۰۰ ساعته ارائه میکنند.
بابایی با بیان اینکه اساس این دورهها نیاز روز و استفاده از ظرفیتهای بومی و منطقهای کشور است و غالبا در راستای اشتغالزایی ارائه میشوند، گفت: هیئت علمی جهاددانشگاهی فارس وقت خود را بر امور تحقیقاتی و پژوهشی قرار داده، البته پژوهشهایی که اثرات آن برای جامعه ملموس باشد.
او خاطرنشان کرد: مراکز تخصصی جهاددانشگاهی فارس بهترین خدمات تخصصی را با کیفیت بالا و تعرفههای دولتی ارائه میکنند.
رئیس جهاددانشگاهی فارس همچنین گفت: تلاش کردهایم ظرفیتهای کشوری را با توجه به اولویتها به سمت فارس سوق دهیم که موضوع عصاره گیری گلهای محمدی یکی از این موارد است که ارزش افزوده و اشتغالزایی به دنبال دارد و همچنین از خام فروشی جلوگیری خواهد کرد.
بابایی خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی بر اساس منویات مقام معظم رهبری و در راستای اهداف نظام و برنامههای دولت، فعالیت خود را انجام میدهد، بنابراین بر اساس وظایف شرعی و قانونی خود باید این مسیر را پیش برویم و مطمنا کمک نهادها و دستگاههای اجرایی موجب سریع در اجرای وظایف خواهد شد.