معاون استاندار و فرماندار ویژه داراب:
جهاد دانشگاهی تبلور عینی الگوسازی برای رسیدن به نهاد علم و پژوهش تراز انقلاب است
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، علی مظفری ضمن تبریک چهلمین سال تاسیس جهاددانشگاهی، خاطرنشان کرد: دستاوردهای این نهاد انقلابی طی چهار دهه فعالیت، بزرگ و گسترده است و درواقع در خور شأن نظام و کشور، درخشیده است.
او به قابلیتهای بالای جهاددانشگاهی در فارس که در توسعه و تحول استان موثر بوده اشاره و عنوان کرد: راهاندازی مرکز بانک خون بندناف، ایجاد مرکز نوآوری و شکوفایی در حوزههای علمی و فرهنگی و ایجاد درمانگاههای و مراکز تخصصی از جمله این موفقیتهاست.
فرماندار ویژه شهرستان داراب که معتقد است جهاد دانشگاهی با نگاه انقلابی و پیشران میتواند سرفصل نوینی در عرصه توانمندسازی ایران اسلامی و اقتدار علم و فناوری و محصولات دانش بنیان، با ایجاد بانک اطلاعات نیازمندیهای گوناگون ایران داشته باشد و با ساختارسازی الکترونیک، تمام نیازمندیها را به مراکز تولید موجود و یا نو ایجاد ارجاع دهد، افزود: انقلابی، جهادی، عملگرایی، نوآوری، تمدن آفرینی، اعتماد به خدا و تکیه بر توانمندی داخلی، تحول آفرینی، دانش گرایی اسلامی و ولایتمداری از وجوه و شاخصههای جهاد دانشگاهی است.
مظفری همچنین گفت: تعطیلی کوتاه مدت دانشگاهها در ابتدای پیروزی انقلاب، فرصتی فراهم کرد تا روند بازنگری در امور آموزش عالی و رهایی دستگاههای علمی از وابستگی به بیگانگان آغاز شود.
او ادامه داد: چهار دهه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی واکاوی و بررسی کارنامه نهادهای برآمده از متن انقلاب در فهم و درک راه طی شده و دستاوردها و تجارب گرانسنگ چهار دهه از عمر انقلاب اسلامی سودمند و مفید است؛ نه از این جهت که صرفا آثار و پیامدهای مثبت و موثر این نهادها بررسی شود بلکه از جهت شناخت نقاط قوت و ضعف، آسیبها و مشکلاتی که بر این نهادها تحمیل شده یا اهداف تشکیل و راهاندازی این نهادها به تحقق کامل نرسیده است.
وی با تاکید بر اینکه این نهاد انقلابی توانسته است به خوبی در زمینه برگزاری دورههای آموزشی و ارتقای سطح علمی کارکنان نیز نقشآفرینی کند، یادآور شد: موسسه افکارسنجی وابسته به جهاددانشگاهی تحت عنوان ایسپا نیز توانسته نقش موثری در افکارسنجی و توجه به فکر و اندیشه عموم ایفا و سازمانها را در ترسیم نقشه فعالیت آینده، یاری کند.
مظفری تصریح کرد: تربیت نیروی انسانی کارآمد و بهره گیری از ظرفیتهای علمی و پژوهشی این نهاد برخاسته از انقلاب میتواند نقش موثری در رشد و تعالی جامعه داشته باشد.
او همچنین وجود جهاد دانشگاهی را پتانسیلی مهم برای استان فارس و داراب دانست و افزود: این مهم موجب شده که این مجموعه دانشگاهی به زودی دانشگاه علمی کاربردی در راستای رشد و توسعه شهرستان داراب راهاندازی کند که میتواند تاثیر مستقیمی بر ارتقای سطح علمی و تخصصی جوانان این شهرستان داشته باشد.
فرماندار ویژه داراب ادامه داد: در صورت راهاندازی این مجموعه قطعا تحقیق، علمی کردن و تبدیل کشاورزی سنتی میتواند به این شهرستان کمک کند تا هم رونق تولید افزایش پیدا کند و هم اشتغالزایی ایجاد شود.
مظفری خاطرنشان کرد: در شهرستان داراب نیز با راهاندازی مرکز جهاد دانشگاهی در سال ۱۳۹۵ تا کنون توانستهایم شاهد موفقیتهایی در زمینههای مختلف علمی، کاریابی، فن ورزی، مشاغل خانگی و ... باشیم.
او گفت: همچنین با تخصیص دو هکتار زمین مناسب در منطقه لایزنگان به منظور تأسیس کارخانه اسانس گل محمدی زمینه اشتغال نیرو و جلوگیری از خامفروشی محصول و بالا رفتن بازدهی گل محمدی گام مهم دیگری در زمینه توسعه در داراب توسط این نهاد علمی و فرهنگی برداشته شده است همچنین شعبه دیگری از مرکز بانک خون در این شهرستان راهاندازی شده و مشغول خدماترسانی است.