چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

۲۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۴ کد : ۱۶۰۵۳ عمومی تاپ خبر
راهپیمایی ۲۲ بهمن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، همانند سراسر میهن اسلامی، با حضور گسترده و پر شور مردم به ویژه جهادگران جهاد دانشگاهی و اقشار و گروه‌های مختلف مردم در شیراز برگزار شد.
چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، راهپیمایی ۲۲ بهمن شیراز که از ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح در مسیر میدان نمازی تا چهارراه زند، برگزار شد، صحنه‌ای دیگر از جوش و خروش انقلابی را رقم زد.

جهادگران جهاد دانشگاهی فارس به همراه اقشار مختلف مردم در چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، باردیگر همراهی خود با انقلاب و نظام اسلامی را اعلام کرده و یاد سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی را زنده نگه داشتند.