رئیس جهاددانشگاهی فارس: خروجی مرکز نوآوری ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بازار کار است

۰۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۲ کد : ۱۵۵۰۳ عمومی تاپ خبر
تعداد بازدید:۴۱۹
رئیس جهاددانشگاهی فارس خروجی مرکز نوآوری و شکوفایی را ورود شرکت‌های دانش بنیان و بازار کار برشمرد و گفت: مشکلاتی در طی این دو مسیر وجو دارد که از جمله آنها نبود سیستمی برای به روز کردن ثبت شرکت و تسهیلات ارائه شده برای ورود به بازار کار است.
رئیس جهاددانشگاهی فارس:  خروجی مرکز نوآوری ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بازار کار است

رئیس جهاددانشگاهی فارس خروجی مرکز نوآوری و شکوفایی را ورود شرکت‌های دانش بنیان و بازار کار برشمرد و گفت: مشکلاتی در طی این دو مسیر وجو دارد که از جمله آنها نبود سیستمی برای به روز کردن ثبت شرکت و تسهیلات ارائه شده برای ورود به بازار کار است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، دکتر مظاهر بابایی یکشنبه ۶ بهمن در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان فارس که با حضور استاندار برگزار شد، گفت: پیرو تفاهم‌نامه‌ای که مجموعه جهاددانشگاهی کشور با استانداری فارس منعقد کرد، مقرر شده بود که تا پایان امسال سه مرکز نوآوری و شکوفایی تحت عنوان منش در استان راه‌اندازی شود که نخستین مرکز با حمایت اداره‌کل ورزش و جوانان فارس به بهره برداری رسیده است.

وی ادامه داد: با توجه به استقبال خوبی که طی چند ماه گذشته از این مرکز شده، در جهت توسعه بیشتر فعالیت‌ها، تفاهم‌نامه‌هایی با دانشگاه علمی کاربری فارس، پارک علم و فناوری و پردیس شرکت‌های دانش بنیان استان مبادله شد.

رئیس جهاددانشگاهی فارس عنوان کرد: همچنین یک تفاهم‌نامه با کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس منعقد شد و متعاقب با آن مراکزی تحت عنوان ایده تا عمل در سطح شهرستان‌ها راه‌اندازی شده است.

بابایی خاطرنشان کرد: امروز مرکز نوآوری و شکوفایی موقعیت خوبی برای بسیاری از کارآفرینان است که تسهیلات در اختیار دارند اما نمی‌دانند از چه مسیری باید آن را هزینه کنند و یا چگونه به سمت برندسازی حرکت کنند.

او همچنین خواستار هدایت نیروهای کارآفرین و کوتاه سازی فرآیندها در این حوزه شد و عنوان کرد: مجموعه جهاددانشگاهی در حوزه اشتغال اقدامات خوبی انجام داده که از مهمترین آنها آموزش سه هزار نیرو در بحث مشاغل خانگی است که قرار است در استان فارس اجرایی شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس تاکید کرد که استفاده از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه‌های آموزش، پژوهش، فرهنگی و فعالیت‌های فناورانه در شرایط کنونی می‌تواند راه حل مناسبی برای برون رفت از مشکلات کنونی جامعه در بخش‌های مختلف باشد.

مدیر سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی فارس نیز در این جلسه به تشریح ماموریت‌های این سازمان در حوزه اشتغال و کارآفرینی پرداخت و گفت: این سازمان از سال ۸۲ با چشم انداز ایجاد اشتغال و بهبود زمینه‌ها و زیرساخت‌های اشتغال راه‌اندازی شد.

اکبر زاهدیان‌نژاد با بیان اینکه جهاددانشگاهی در حوزه اشتغال ماموریت‌های زیادی دارد که از جمله آنها توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی و اشتغال دانش بنیان و شناسایی زمینه‎های اشتغال و کارآفزینی است، گفت: طی سال‌های اخیر تدوین و برگزاری رویدادهای کارآفرینی توسط این مجموعه در دستور کار قرار گرفت و پس از آن به سمت برگزاری دوره‌های تربیت مربی کارآفرینی، سیمنارها، رویدادهای کارآفرینی و مشاوره‌های تخصصی شغلی و عمومی متمرکز شدیم.

او همچنین تجاری سازی و شناسنامه دار کردن محصولات در قالب یک برند را از دیگر اقدامات برشمرد و گفت: توفیقات خوبی از اجرای این مهم حاصل شده است.

مدیر سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی فارس با تاکید بر اینکه راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی مستلزم یک سری ضرورت‌ها از جمله در اختیار داشتن فضایی به مساحت حداقل ۲۵۰ مترمربع و تجهیزات و زیرساخت‌های مورد نیاز است، گفت: با افتتاح مرکز نوآوری و شکوفایی شیراز شاهد استقرار تیم‌های کارآفرین برای تبدیل ایده به تجاری سازی هستیم.

زاهدیان‌نژاد مرکز نوآوری و شکوفایی را یکی از اصلی ترین اجزای اکوسیستم کارآفرینی دانست و گفت: مخاطبان این مرکز در درجه اول دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها هستند.

او با بیان اینکه اگرچه مراکز رشد زیادی در استان وجود دارد اما مرکز نوآوری و شکوفایی یک مرکز پیش رشد محسوب می‌شود، و ایجاد انگیزه برای جوانان و کسانی که می‌خواهند ایده خود را به محصولی تجاری تبدیل کنند، تحقق اقتصاد مقاومتی، تعامل سازنده بین نهادهای و سازمان‌های مرتبط با این حوزه و حمایت از نوآوری و خلاقیت را از مهمترین اهداف راه‌اندازی این مرکز عنوان کرد.

مدیر سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی فارس همچنین اعلام کرد که تا سال ۱۴۰۰ حدود ۹ مرکز نوآوری و شکوفایی در سطح شهرستان‌های فارس راه‌اندازی خواهد شد.

زاهدیان‌نژاد همچنین خواستار تامین فضای مورد نیاز برای راه‌اندازی حداقل یک مرکز در هر شهرستان، حمایت مالی و معنوی همه دستگاه‌های اجرایی و فراهم کردن زمینه ارائه تسهیلات در این حوزه شد.