رئیس جهاددانشگاهی فارس: تلاش جهاددانشگاهی برای بهبود شاخصهای اقتصادی با گسترش مراکز نوآوری
رئیس جهاددانشگاهی فارس خاطرنشان کرد: این نهاد با گسترش مراکز شکوفایی و نوآوری برای بهبود و ارتقای شاخصهای اقتصادی و همچنین رونق تولید در استان ، تمام تلاش خود را به کار بسته است.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، دکتر مظاهر بابایی سهشنبه ۱۹ آذر در آیین افتتاح نخستین مرکز حمایت از ایده و طرحهای خلاق و دانش بنیان مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی فارس ضمن تبریک هفته پژوهش، ابراز امیداوری کرد که این هفته آغازی برای برنامهریزیهای جامع و مدون در حوزه پژوهش باشد تا براساس ایده و تحقیقات، فعالیتهای کاربردی به جامعه اضافه و ثروتی دیگر از جنس علم به جامعه اسلامی افزوده شود.
او از رویکرد و نگرش مثبت کمیته امداد امام(ره) فارس مبنی بر راهاندازی این مرکز تشکر و خاطرنشان کرد: طی سالهای اخیر جهاددانشگاهی فعالیتهای زیادی با این نهاد انجام داده که در شمار اقدامات اساسی محسوب میشوند که البته منفعت حاصل از اجرای آنها نیز به جامعه بازگشته است.
رئیس جهاددانشگاهی فارس به موقعیت فعلی جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف به ویژه اقتصاد اشاره و با تاکید بر اینکه همه مدیرانی که در این حوزه مشغول به فعالیت هستند باید پاسخگوی سه نسل گذشته، حال و آینده باشند، گفت: امروز بسیاری از جوانان ما ظرفیتهای بالای علمی و ایدههای بسیار خوبی دارند که البته این شرایط تنها با ایثار و فداکاری طی چهار دهه اتفاق افتاده است، لذا باید برنامه ریزی درستی برای ماندگاری و تربیت نسلی از ایدههای خلاق در جمهوری اسلامی در دستور کار قرار گیرد.
بابایی همچنین تاکید کرد که مدیران ما باید زمینه ساز محیطی برای تبدیل ایدهها به کارآفرینی و نوآوری و نهایتا رسیدن آنها به نقطه غایی که همان تجاری سازی است، باشند.
او تصریح کرد: این مهم از ابتدا در جهاددانشگاهی به عنوان یک اولویت در دستور کار بوده و امروز هم با فعالیت جدید خود در بحث گسترش مراکز شکوفایی و نوآوری، درصدد تحقق بخشیدن به ظرفیتهای اقتصادی با هدف ارتقای شاخصهای اقتصادی و رونق تولید است.
رئیس جهاد دانشگاهی فارس همچنین در این جلسه آمادگی این نهاد انقلابی برای حمایت از نهادها و سازمانهایی که نیاز به راهاندازی مراکز رشد و شکوفایی را در دستگاه متبوع خود احساس میکنند، اعلام کرد.
محمد بذرافشان مدیرکل کمیته امداد فارس نیز در این مراسم خاطرنشان کرد: در سالهای ابتدایی شکلگیری کمیته امداد، فعالیت این نهاد به شکل حمایتی و معیشتی بود، اما نهالی که امام(ره) کاشت، امروز به درختی تناور بدل شده که ثمرات فراوانی داشته است.
وی با بیان اینکه توانمندسازی افراد در بخشهای مختلف باید براساس مقتضیات زمانی و مکانی و نیازهای جامعه باشد، گفت: در جامعه استعدادهای بالقوهای وجود دارد که میتوان آنها را به فعلیت درآورد؛ امیدوار هستیم که با ایجاد این مرکز و با توجه ظرفیتهای موجود، ایدههای خلاقانه به پروژههایی اثرگذار منتهی شود، پروژههایی که نه تنها توانمندی خانوارهای مددجو که توسعه کشور را به دنبال دارد.
بذرافشان هدف از ایجاد مرکز حمایت از ایده و طرح های خلاق و دانش بنیان مددجویان کمیته امداد فارس، را دستیابی به توانمندیهای ماندگار دانست و ابراز امیدواری کرد که اگر افراد خلاق و مستعد، دیده شده و حمایت شوند، برای تحولی بنیادین در مسیر توسعه کشور نیز موثر خواهد بود.
مدیرکل کمیته امداد فارس ضمن ابراز خرسندی از همکاری دستگاههای مختلف در حمایت از ایدهپردازی و توانمندسازی مددجویان این نهاد، گفت: این نهاد با دستگاههای مختلفی نظیر جهاددانشگاهی به فهم مشترکی در مسیر شناسایی و شکوفایی استعدادهای تاثیرگذار رسیده است.