راهپیمایی خودجوش حمایت از اقتدار ملی در شیراز

۳۰ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۵ کد : ۱۳۳۷۴ عمومی تاپ خبر
راهپیمایی خودجوش مردم شیراز در حمایت از رهبری و اقتدار ملی صبح امروز در شیراز با حضور گسترده جهادگران جهاد دانشگاهی فارس و اقشار مختلف مردم برگزار شد.
راهپیمایی خودجوش حمایت از اقتدار ملی در شیراز

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، جهادگران این نهاد انقلاب اسلامی همراه با اقشار و گروه‌های مختلف مردم شیراز همراه با مسئولان استان فارس امروز پنجشنبه 30 آبان در حمایت از بیانات مقام معظم رهبری و محکومیت اغتشاشات اخیر در راهپیمایی خودجوش شرکت کردند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی با سردادن شعارهایی ضمن محکوم کردن اقدامات اشرار، مخلان امنیت و اغتشاشگران و سوء استفاده آنان از اعتراضات منطقی مردم برخی شهرهای کشور، حمایت کامل خود را از مقام عظمای ولایت اعلام کردند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی همچنین دخالت بیگانگان در امور داخلی ایران را محکوم کردند.

در پایان این راهپیمایی، قطعنامه‌ای قرائت شد و شرکت کنندگان با فریادهای الله اکبر، مفاد آن را تایید کردند.