حضور جهادگران جهاد دانشگاهی فارس در راهپیمایی ۱۳ آبان

۱۳ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۹ کد : ۱۲۷۵۴ عمومی تاپ خبر
همزمان با سراسر کشور، راهپیمایی روز ۱۳ آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی، با حضور جهادگران جهاد دانشگاهی فارس، دانش‌آموزان، دانشجویان، روحانیون، مسئولان و دیگر اقشار مردم در شیراز برگزار شد.
حضور جهادگران جهاد دانشگاهی فارس در راهپیمایی ۱۳ آبان

همزمان با سراسر کشور، راهپیمایی روز 13 آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی، با حضور جهادگران جهاد دانشگاهی فارس، دانش‌آموزان، دانشجویان، روحانیون، مسئولان و دیگر اقشار مردم در شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان فارس، همزمان با سراسر کشور، جهادگران جهاد دانشگاهی فارس در راهپیمایی و تجمع 13 آبان که با حضور جمع کثیری از اقشار مختلف مردم، خصوصا دانش آموزان، دانشجویان و طلاب، برگزار گردید، بار دیگر بر مواضع انقلابی و ضد استکباری خود تاکید کردند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی با سر دادن شعارهایی همچون مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل بار دیگر موضع خود در برابر دشمنان نظام و انقلاب اسلامی و جهان اسلام را اعلام و تاکید کردند که تا آخرین قطره خون بر سر این مواضع انقلابی و ضد استکباری ایستادگی خواهند کرد.

جهادگران جهاد دانشگاهی فارس امسال نیز همچون سالیان گذشته ضمن گرامی‌داشت سالروز 13 آبان و یادآوری رخ‌دادهای این روز، پیروی خود از خط مشی مقام معظم رهبری در مبارزه با زیاده‌خواهی‌های استکبار جهانی و در رٱس آن آمریکای جهان‌خوار را مورد تاکید قرار دادند .

در انتهای این مراسم در تجمع پایانی که مقابل ورودی حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار شد، جهادگران دانشگاهی فارس همراه با فریادهای الله اکبر، بیانیه مشترک 13 آبان را مورد تایید قرار دادند.