هماندیشی در خصوص طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار شهرستان مرودشت
اولین جلسه بررسی و تشریح طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در شهرستان مرودشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، اولین جلسه بررسی و تشریح زوایای مختلف طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با حضور اکبر زاهدیان نژاد، مدیر سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی فارس، رهام پیکری فرماندار مرودشت، طاهره بشارتی، مدیر مرکز آموزشهای تخصصی جهاد دانشگاهی مرودشت و خانم لیلا حاجی پور، رییس دفتر امور بانوان و خانواده فرمانداری مرودشت در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد.
زاهدیان نژاد در این زمینه گفت: کارفرمای این طرح دفتر امور بانوان و خانواده نهاد ریاست جمهوری میباشد، که در سطح ملی انجام میگردد، نظارت آن به عهده اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مجری آن جهاد دانشگاهی میباشد.
مدیر سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان جهاد دانشگاهی فارس افزود: با توجه به سال رونق تولید و حمایت از زنان سرپرست خانوار، این پروژه ملی جهت بهرهبرداری زنان سرپرست خانواری که تحت حمایت هیچ یک از نهادهای حمایتی نمیباشند تعریف شده و بناست در استان فارس با 200 نفر سهمیه از کل کشور در شهرستانهای شیراز، مرودشت و داراب اجرایی گردد.
وی افزود: اساس این طرح شناسایی افراد نیازمند و پشتیبانی آنهاست به طوری که پس از غربالگری، افراد به پشتیبانهای تخصصی مشاغل مختلف معرفی شده، مواد اولیه را تحویل گرفته و محصولات خود را به پشتیبان ارایه میکنند.
زاهدیان گفت: در این طرح سعی شده کالاهای تولیدی مستقیما و بدون واسطه به فروش برسد که مزیت آن عدم استیصال تولیدکننده در یافتن بازار فروش از یک طرف و همچنین فراهم شدن، کشوری شدن و حتی جهانی شدن محصولات تولید شده میباشد.
پیکری، فرماندار مرودشت ضمن قدردانی از مجموعه جهاد دانشگاهی و استقبال از این طرح ملی گفت: آماده هرگونه همکاری و هماهنگی در اجرایی شدن این طرح هستیم.
وی افزود: با توجه به این که شهرستان مرودشت شامل 5 بخش وسیع بوده و در پی خشکسالیهای اخیر، مشکلات زیادی به خانوادهها خصوصا در بخشهای حومه تحمیل شده، در این طرح مساله اصلی باید شناسایی افراد مستحق و نیازمندان واقعی باشد که میبایست با حساسیت ویژه انجام شود.
در ادامه بشارتی، مدیر جهاد دانشگاهی مرودشت گفت: شناسایی افراد و پشتیبانهای واقعی همت تمامی ادارات، نهادها، بخشداریها و سمنهای مختلف را میطلبد که امیدواریم با همکاری جمعی بتوان به این مهم دست یافت.
در ادامه پیرامون هماهنگیهای اولیه شروع طرح، مسائل و مشکلات و همکاری سایر دستگاههای ذیربط با دفتر امور بانوان فرمانداری شهرستان بحث و تبادل نظر گردید.