گروه علوم رفتاری جهاد دانشگاهی فارس برگزار می‌کند؛ نشست تخصصی نقش سازمان‌های مردم‌ نهاد در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

۰۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۹ کد : ۱۱۵۸۹ پژوهش و فناوری تاپ خبر
تعداد بازدید:۶۶۵
گروه علوم رفتاری جهاد دانشگاهی فارس در راستای انجام ماموریت‎های سازمانی خود در حوزه پژوهش سبک زندگی سلامت محور با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری شیراز، نشست تخصصی نقش سازمان‌های مردم ‌نهاد در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌کند.
گروه علوم رفتاری جهاد دانشگاهی فارس برگزار می‌کند؛  نشست تخصصی نقش سازمان‌های مردم‌ نهاد در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

گروه علوم رفتاری جهاد دانشگاهی فارس در راستای انجام ماموریت‎های سازمانی خود در حوزه پژوهش سبک زندگی سلامت محور با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری شیراز، نشست تخصصی نقش سازمان‌های مردم ‌نهاد در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی فارس در خصوص برگزاری نشست تخصصی نقش سازمان‌های مردم‌نهاد در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت:  این نشست با تاکید بر سبک زندگی سلامت محور با دعوت از حضور سازمان‌های مردم نهاد، سازمان‌های دولتی و دانشگاهیان و با سخنرانی دکتر علی طیبی از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران برگزار می‌شود.

دکتر مریم سروش ادامه داد: با توجه به ماموریت ویژه‌ای که در مطالعات اجتماعی و روانشناختی سبک زندگی سلامت محور بر عهده گروه علوم رفتاری گذاشته شده است، سلسله نشست‌های تخصصی بخشی از برنامه‌های اجرایی گروه در راستای تحقق اهداف تعریف شده خواهد بود و اولین نشست آن به موضوع فوق اختصاص دارد.

او خاطرنشان کرد: سازمان‌های مردم نهاد به عنوان بخش اساسی از جامعه مدنی و نزدیک ترین ساختار سازمان یافته به شهروندان می‌توانند در شناسایی و واگشایی مسائل اجتماعی در سطوح خرد یاری رسان باشند و به این ترتیب بهبود کیفیت زندگی شهروندان را با هزینه‌های به مراتب کمتری به ارمغان آورند.

به گفته معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی فارس، گروه علوم رفتاری به عنوان یک گروه علمی با تعریف و اجرای پژوهش‌های علمی و برگزاری رویدادهای محتلف این توانایی را دارد که پشتیبانی علمی و پژوهشی پروژه‌ها را برای سازمان‌های دولتی و غیردولتی به انجام برساند.

سروش عنوان کرد: با توجه به تغییرات سریع در سطح و شکل آسیب‌های اجتماعی و ظهور آسیب‌های نوپدید، آمادگی برای مقابله با آنها و مدیریت شرایط، مستلزم بهره‌گیری مسنجم‎تر از ظرفیت‌ها و منابع موجود و بالقوه است.

این استاد دانشگاه گفت: سازمان‌های مردم نهاد با توجه به تجارت، ساختار سازمانی منعطف و رویکردهای داوطلبانه، می‌توانند مهمترین منبع مدیریت آسیب‌های اجتماعی باشند و از این رو گفت‌وگو و تبادل نظر با اصحاب دانش و اهل تجربه ابزار مهمی برای بهبود عملکردها خواهد بود.