رئیس جهاد دانشگاهی فارس: توان جهاد دانشگاهی کشور را برای گسترش کشت و صنعت چشمه بناب بکار میگیریم
رئیس جهاددانشگاهی استان فارس با اشاره به تفاهمنامه مبادله شده با شرکت چشمه بناب، تاکید کرد که توان تخصصی و کارشناسی جهاددانشگاهی در کل کشور را برای گسترش فعالیتهای این شرکت کشت و صنعت به کار خواهیم گرفت.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، دکتر مظاهر بابایی در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به تجارب ارزشمند جهاددانشگاهی در زمینههای مختلف صنعتی و کشاورزی و استعداد موجود در شرکت چشمه بناب به لحاظ وسعت اراضی و امکانات مالی، جهاددانشگاهی اجرای طرحهای توسعهای را مطالعه خواهد کرد.
بابایی با بیان اینکه شرکت چشمه بناب در ابعاد مختلف فعالیتهای کشاورزی و صنایع غذایی دارای قابلیتهای خوبی است، گفت: اقلیم مناسب استان فارس و تلفیق آن با دانش بومی کارشناسان و متخصصان جهاددانشگاهی، امکان تحول را طی یک دوره زمانی مشخص برای این شرکت کشت و صنعت فراهم خواهد کرد.
وی با بیان اینکه امروز دیگر روشهای سنتی در بخشهای مختلف کشاورزی، اعم از زراعت، باغبانی، شیلات و دامپروری، پاسخگو نیست، گفت: جهاددانشگاهی در نقاط مختلف کشور تجارب ارزشمندی در زمینه کشت و تولید گیاهان دارویی، بهبود بهرهوری محصولات باغی، توسعه دامپروری با استفاده از روشهای کارآمد نوین و گسترش فعالیت در زمینه شیلات، در اختیار دارد.
بابایی با تصریح اینکه تمام ظرفیتهای تخصصی بومی جهاددانشگاهی کشور را برای رونق اقتصادی استان فارس به کار خواهیم بست، گفت: جهاددانشگاهی اعتقاد دارد که با کار جهادی و اتکاء به تخصص و دانش نیروی انسانی متخصص موجود و استفاده بهینه از ظرفیتهای کنونی فارس، قابلیت ارتقاء جایگاه استان در شاخصهای مختلف اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی و دستیابی به رونق تولید وجود دارد.
رئیس جهاددانشگاهی با تاکید براینکه امروز در تمام زمینهها نیازمند تغییراتی هستیم، گفت: جهاددانشگاهی این ظرفیت را دارد که بهرهوری را در فارس ارتقاء بخشد، البته در این راستا همکاری تمام دستگاههای اجرایی و باور به توانمندی این نهاد به عنوان یک سازمان کامل تخصصی، یک ضرورت است.
بابایی تاکید کرد که تمام ظرفیتهای صنعتی، معدنی و کشاورزی موجود در استان فارس را میتوان با استفاده از علم و دانش روز و با بهرهگیری از توان متخصصان داخلی، ارتقاء بخشید و به بالاترین سطح رساند.
رئیس جهاددانشگاهی فارس با اشاره به تفاهمنامه مبادله شده با شرکت کشت و صنعت چشمه بناب، گفت: این یک تفاهمنامه پنج ساله و در فاز مطالعاتی است؛ به حتم پس از بررسی دقیق تمام ظرفیتهای موجود، طرحهای مد نظر را منطبق با استانداردهای روز دنیا و به شکلی کاملا علمی ارائه خواهیم کرد.
بابایی خاطرنشان کرد که در حال حاضر جهاددانشگاهی به عنوان یک مشاور در کنار مدیریت شرکت چشمه بناب قرار دارد و ورود این نهاد در فاز اجرایی را باید به بعد از مشخص شدن نتایج مطالعات و اتفاق نظر و توافق طرفین موکول کرد.
رئیس جهاددانشگاهی فارس اضافه کرد: در مرحله اول مهمترین ماموریت ما مطالعه و بررسی و آماده کردن شیوه نامهای علمی و قابل اجرا با هدف ارتقاء بهرهوری و توسعه فعالیت در زمینههای مختلف اما مرتبط است.
بابایی گفت: یکی از ضعفهای بخش تولید کشور این است که نه حاضر به اتصال با دانشگاه بوده نه تکنولوژی روز را وارد و استفاده میکند؛ جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد دارای ظرفیت علمی و تخصصی بومی این آمادگی را دارد که براساس تفاهمنامههایی برای ارتقاء بهرهوری تولید در بخشهای مختلف ورود کند.