برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی فارس
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان فارس، صبح جمعه اول مرداد، با حضور داوطلبان واجد شرایط، آزمون استخدام نیروهای نهضت سوادآموزی، مربیان قرآنی و مدرسان طرح امین همزمان با سراسر کشور، توسط جهاددانشگاهی استان فارس و با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی، در محل دانشگاه صنعتی شیراز، برگزار شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان فارس در حاشیه بازدید از روند برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش به خبرنگاران گفت: این آزمون ویژه معلمان قرآن، طرح امین و آموزشیاران نهضت سوادآموزی بود که همزمان با سراسر کشور و توسط جهاد دانشگاهی فارس، در شیراز برگزار شد.
بابایی تعداد شرکت کنندگان را ۶۶۵ نفر اعلام و اضافه کرد: این آزمون در محل دانشگاه صنعتی شیراز و از ساعت ۹ تا ۱۱ امروز جمعه اول مرداد برگزار شد.
وی با بیان اینکه ۴۱۲ نفر از معلمان قرآن و مدرسان طرح امین در این آزمون شرکت کردند، افزود: تلاش در برگزاری این آزمون رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی بود که در کنار سایر استانداردهای برگزاری آزمونهای استخدامی از سوی جهاددانشگاهی لحاظ شد.
بابایی با بیان اینکه در استان فارس تنها یک حوزه امتحانی در نظر گرفته شده بود که آن هم دانشگاه صنعتی شیراز انتخاب شده بود، گفت: نتایج آزمون نیز در ماه جاری اعلام خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی فارس گفت: مرکز آزمون جهاد دانشگاهی از دیگر حوزه هاییست که جهاددانشگاهی به آن ورود و به حمدالله موفق عمل کرده است.
بابایی خاطرنشان کرد: طی سالهای اخیر و جهاددانشگاهی توانسته است خدمات خوبی را در موضوع برگزاری آزمون در کشور و استان فارس ارائه کرده است.
رضا کاظمی مدیر منابع انسانی و امور اداری استان فارس در حاشیه این آزمون به خبرنگاران گفت: در استان فارس ۶۶۵ نفر برای شرکت در این آزمون ثبت نام کرده بودند که از تعداد، ۴۱۲ معلم قرآن و مدرسان طرح امین و مابقی آموزشیاران نهضت سواد آموزی هستند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: این نیروها برای استخدام در آموزش و پرورش با هدف تامین بخشی از نیازهای بخش آموزش مقطع ابتدایی در آزمون شرکت کردهاند.
کاظمی خاطرنشان کرد: اکنون در استان فارس همانند سراسر کشور،در مقطع ابتدایی بیشترین کمبود نیروی آموزشی را داریم.
مدیرمنابع انسانی و امور اداری آموزش و پرورش گفت: ۸۷۰ هزار نفر دانش آموز در استان فارس به تحصیل مشغول هستند که حدود ۵۰ درصد از آنان را دانش آموزان مقطع ابتدایی تشکیل میدهند.
کاظمی با بیان اینکه بعد از اجرای طرح ۶-۳-۳، بیشترین کمبود معلم در مقطع ایجاد شده است، گفت: تامین دبیر در مقاطع متوسطه اول و دوم و فنی و حرفهای تا حدود زیادی از طریق جذب حق التدریس امکان پذیر است اما در مقطع ابتدایی این امکان وجود ندارد.
نظر شما :