برنامه‌محور بودن فعالیت‌های جهاددانشگاهی / آماده حمایت‌های همه‌جانبه هستیم

۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۴ کد : ۲۷۴۷۴ آموزشی تاپ خبر
تعداد بازدید:۵۲۴
نماینده مردم فیروزآباد و فراشبند با بیان اینکه راهگشایی حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و معیشتی جز با انجام فعالیت‌های پژوهشی میسر نمی‌شود گفت: جهاددانشگاهی از بدو شروع فعالیتش اثربخش و برنامه‌محور بوده و فعالیت‌های خود را بر اساس نیازسنجی انجام می‌دهد.
برنامه‌محور بودن فعالیت‌های جهاددانشگاهی / آماده حمایت‌های همه‌جانبه هستیم

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی فارس، محمدمهدی فروردین، نماینده مردم فیروزآباد و فراشبند و قیرو کارزین امروز، ۱۱ بهمن‌ در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی استان فارس گفت: راهگشایی حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و معیشتی جز با انجام فعالیت‌های پژوهشی میسر نیست.

وی جهاددانشگاهی را یکی از نهادهایی توصیف کرد که از بدو شروع فعالیتش اثربخش و برنامه‌محور بوده و فعالیت‌های خود را بر اساس نیازسنجی انجام می‌دهد و پژوهش‌های لازم را در عرصه‌های مختلف انجام داده است.

فروردین با تأکید بر اینکه جهاددانشگاهی می‌توانند استعدادهای مختلف را در سطح جامعه شناسایی و شکوفا کند، گفت: حوزه فعالیت جهاددانشگاهی  متنوع و گسترده است که می‌توان مخاطبین زیادی جذب کند و محدودیتی ندارد.

این نماینده مجلس به ظرفیت‌های فیروزآباد اشاره کرد و گفت: فیروزآباد دارای پتانسیل‌های زیادی است که تأسیس جهاددانشگاهی در این شهرستان موجب انجام اقدامات خوب و مثمرثمری شده است که قبل از آن وجود نداشت.

وی، فعالیت در بخش گیاهان دارویی، راه‌اندازی دوره‌های آموزش مربی مهدکودک و کلاس‌های مختلف آموزشی با حداقل امکانات را از جمله فعالیت‌های جهاددانشگاهی در این شهرستان برشمرد و گفت: به دنبال راه‌اندازی مرکز رشد و پارک علم و فناوری در شهرستان فیروزآباد هستیم اما اولویت اول بحث تقویت جهاددانشگاهی در این شهرستان است زیرا می‌توانیم این دو مرکز را با هم ادغام کنیم.

فروردین با بیان اینکه در جلسات شهرداری و شورای شهر و مشاورین فیروزآباد همه بر این باور هستند که باید جهاد دانشگاهی تقویت شود، گفت: کوتاه‌ترین مسیر برای تحقق شعار «جهش تولید» تقویت نهادی نظیر جهاددانشگاهی است.

وی به برخی از ظرفیت‌های فیروزآباد اشاره کرد و گفت: فیروزآباد ظرفیت بزرگی در بخش گیاهان دارویی دارد و همچنین با توجه به وجود جاده ترانزیت کالا تا عسلویه، صنایع دستی و فعالیت‌های جهاددانشگاهی، امکانات و زیرساخت‌هایی را فراهم می‌کند که شرایط اقتصادی به لحاظ علمی و عملی را می‌توان دگرگون کرد.

فروردین با تأکید بر اینکه برای این کار نیاز به استفاده از امکانات و ظرفیت‌ها داریم، گفت: آمادگی داریم تا با هم‌افزایی دیگر دستگاه‌ها جهاددانشگاهی را تقویت کنیم چرا که در قالب بحث اشتغال جهاددانشگاهی می‌توانیم افراد زیادی را با توجه به ظرفیت و نیاز جذب کرده و این منطقه را به‌عنوان یک شهر پویا و بدون بیکار در استان مطرح کنیم.

نماینده مردم فیروزآباد و فراشبند در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تقویت بخش‌های مختلف گردشگری، کشاورزی، نفت و گاز، صنایع دستی و غیره در فیروزآباد نیازمند ورود مجموعه علمی ـ پژوهشی نظیر جهادانشگاهی است که از آن حمایت می‌کنیم.

وی به طرح اشتغالزایی خانگی جهاددانشگاهی برای ۲ هزار نفر در فیروزآباد اشاره کرد و گفت: در جلسه‌ای که با رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) داشتیم قرار شد با در نظر گرفتن تسهیلات و کمک بلاعوض این تعداد شغل خرد و اشتغال خانگی را با استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی در فیروزآباد راه‌اندازی کنیم بدین صورت که هزینه با ما و مباحث علمی با جهاددانشگاهی باشد.

فروردین با تأکید بر اینکه وظیفه ما حمایت معنوی و مالی از این‌گونه فعالیت‌هاست تا رونق چشم‌گیری داشته باشد، گفت: صدور مجوز مرکز درمان ناباروری در فیروزآباد، استفاده از ظرفیت‌های خبرگزاری‌های ایکنا و ایسنا و همچنین مجموعه فرآوری گیاهان داوریی، بانک خون بندناف، مرکز مشاوره جهاددانشگاهی، مرکز علمی ـ کاربردی، مرکز رشد و علم و فناوری را در این شهرستان پیگیری خواهیم کرد.


( ۱ )